Мова Русский Украинский
 Ляльки Пулліп Усаги і Мамору (2018 Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair)
 Ляльки Пулліп Усаги і Мамору (2018 Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair)  Ляльки Пулліп Усаги і Мамору (2018 Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair)

Ляльки Пулліп Усаги і Мамору (2018 Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair)

Модель: P-211&T-266 Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair
Наявність: Ожидание 3-4 недели
8 999 грн
Кількість:  

Зустрічайте романтичну і дуже привабливу пару - це наречений і наречена Усаги і Мамору. Такі ляльки в продажу з цього року, встигли запасти в душі справжніх колекціонерів. Вони ідеально виглядають разом, уособлюють високі почуття, ніжність і стиль. Купити Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair тепер можна на сайті kukolky.com.ua. Давайте розглянемо пару і хочемо відзначити, що можна купити як пару разом, так і окремо.

Опис способу ляльок Пулліп Усаги і Мамору

Розглянемо спочатку красуню ляльку Пулліп Усаги. На ляльці-нареченій можна побачити білосніжне плаття в підлогу з пишною спідницею. Поверх останньої зверху присутній коротший ярус з ажурного і напівпрозорого текстилю. Плечі відкриті, рукавів немає. Зачіску Усаги доповнює красива біла фата з ажурною обшивкою. Взуття: шикарні світлі туфельки. Її супутник Мамору одягнений в білосніжний фрак, який застібається на золотисту гудзик. Додаткові його речі: біла класична сорочка, золотистий жилет в смужку на ґудзиках, біла краватка. Взуття: білі лаконічні туфлі.

У ляльки Пулліп Усаги довгі жовті волосся, вони зібрані в два високих хвостика, обкручени красивими кісками. Подовжена чубчик розділена на дві сторони. У неї великі сірі очі з чорними стрілками. Брови у нареченої світло-коричневі, губи - блідо-рожеві. У ляльки-хлопчика Мамору Смольний волосся і модна коротка стрижка. Його обличчя стримано, не викликає емоцій. Темно-сині очі обрамлені чорним контуром. Ніс гострий, губи стиснуті, не особливо виразні.

Аксесуари ляльок 2018 Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair

Обов'язковий атрибут нареченого - бутоньєрка з білими квітами і золотистими стрічками. У ляльки нареченої Усаги на шиї висить золотисте маленьке намисто. В її пучках є багато білих намистин. У вуха вставлені сережки-півмісяці. У ляльки також є шикарний букет нареченої.

Характеристики та причини купити ляльок Пулліп Усаги і Мамору

Даний набір стане прекрасним подарунком молодятам, родзинкою інтер'єру їх нового спільного житла. Ляльки інтер'єрні, дорогі, з роками їх вартість буде тільки збільшуватися. Інші характеристики:

  • ляльки Пулліп Мамору і Усаги цілком шарнірні, вони ідеально підійдуть для фотосесій. Іграшки мають акрилові вставні очі із накладними віями. Важіль на потилиці дає можливість закривати їх і відкривати, повертати в сторони. Парічковие волосся дуже якісні і жорсткі;
  • комплектація: ляльки з аксесуарами, картками персонажа і підставками;
  • тільки дбайливе поводження;
  • виробник: Pullip;
  • висота іграшок становить 30 см.

Купити набір ляльок Pullip Usagi & Taeyang Mamoru Wedding Pair можна в нашому магазині kukolky.com.ua. Вони будуть піднімати вам настрій, стануть предметом гордості. Замовляйте!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
2 відгуків
0 відповідей
2 оцінок
100% 2 позитивних
10  
Корисність відгуків
4 голосів
100% 4 позитивних
4  
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021