Мова Русский Украинский
Конструктор LEGO Disney Princess 41062 Блискучий крижаний замок Ельзи
Конструктор LEGO Disney Princess 41062 Блискучий крижаний замок Ельзи Конструктор LEGO Disney Princess 41062 Блискучий крижаний замок Ельзи Конструктор LEGO Disney Princess 41062 Блискучий крижаний замок Ельзи

Конструктор LEGO Disney Princess 41062 Блискучий крижаний замок Ельзи

Модель: LEGO Disney Princess 41062
Наявність: Ожидание 1-3 дня
8 400 грн
Кількість:  

Ельза - це принцеса з казкового королівства під назвою Еренделл. З дитинства Ельза володіла дивовижним даром, що дозволяє їй створювати сніг і лід. Спочатку дівчинка не боялася своєї чарівної сили, але потім зрозуміла, якої шкоди оточуючим вона може заподіяти. Принцеса всіляко стримувала себе і намагалася вести відокремлений спосіб життя. Але, одного разу, під час балу вона сильно розлютилася на свою молодшу сестру і занурила все королівство в світ вічної зими. Усвідомивши, що сталося, Ельза покинула рідні краї і створила свій власний крижаний замок. Тільки сильна любов до сестри і бажання подолати свої страхи допомогли принцесі повернутися назад і стати справжньою королевою Еренделла.

З деталей набору LEGO 41062 Ви зможете збудувати деталізовану копію замку Ельзи. Його конструкція складається з трьох рівнів, прикрашених сніжинками, крижаними колонами і квітами. На першому поверсі розташовується зал для прийому гостей зі стійкою для морозива і чарівним кристалом. На другий поверх ведуть парадні гвинтові сходи, піднявшись по якій, можна опинитися в робочому кабінеті з балконом. У ньому є письмовий стіл, книги і факел. Вершину замку прикрашає величезна сніжинка.

Також в наборі присутні елементи для створення крижаної гірки, замерзлого саду, майданчики для пікніка і саней.

Підходить для дітей у віці від 6 до 12 років.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021