Мова Русский Украинский
 Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)
 Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)  Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)  Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)  Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)  Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)

Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)

Модель: F-611 Jul 2009 - Pullip Mir
Наявність: Є в наявності
9 999 грн
Кількість:  

Лялька Pullip Mir дуже рідкісна зараз. Була випущена як частина готичного сету ляльок "Сказання про Мир". Pullip Mir носить яскраву чорно-червону готичну одяг з нижньою спідницею. А під сукнею, звичайно ж червоні готичні черевики! У неї гарна біла шкіра, як біла кераміка і чорні як вороняче крило темне волосся.

У наборі з лялечкою є шиньйон гребінець і чудова японська шпилька, які прикрашають зачіску Pullip Mir. Ієрогліф Дракона (Великий змії) відбивається в її зіниці. Pullip Mir порівнюють з азіатської топ моделлю Asian beauty.

Вперше була представлена на DollShow 23, у вересні 2008.

Рідкісна лялька Пулліп Світ 2009 купити в Україні (Mir Pullip)

Світ - рідкісна колекційна лялька від бренду Пулліп, яка вважається частиною готичної серії іграшок. Хоча вона в продажу з 2009-го року, але вперше була показана шанувальникам в 2008-му. Своєю зовнішністю Світ нагадує одну відому азіатську модель. Тепер купити Mir Pullip можна в інтернет-магазині kukolky.com.ua в Україні. Розглянемо лялечку.

Опис способу ляльки Пулліп Світ

Весь образ ляльки Світ - це уособлення величного готичного стилю. Придивімося до її незвичайного вбрання. Це деталізоване плаття, що складається з трьох спідниць і червоного корсета. Перший ярус наряду - велика кількість різнокольорових (смугастих, червоних, чорних) тесемок, які звисають вниз, немов бахрома. Під ним розташовується однотонна червона спідниця, а далі - чорний прозорий під'юбник на кільцях. Плечі відкриті, але завжди можна надіти на ляльку Mir Pullip красиве болеро з довгими червоно-чорними рукавами, як у східних гейш, покритими зображенням павутинки. Додатково у ляльки є чорні щільні колготки, а також високі червоні чоботи.

Блідий колір тіла ляльки Світи Пулліп робить сам макіяж ще більш виразним. У похмурих очах може привернути увагу незвичайне відображення в зіницях. Це ієрогліф Великий змії. Багато густих чорних вій (намальованих і накладних), темні стрілки, різкі лінії роблю її погляд просто чарівним. Блискучі бордові губи, немов налиті кров'ю. Їх куточки чорні, стиснуті. Брови досить широкі, але тонкі, рум'яна на щоках надають свіжості. Смольний довге волосся частково розпущені, частина з них заплетена в густі коси, чубчика немає.

Аксесуари ляльки Mir Pullip

Цікавий аксесуар ляльки Світ Пулліп - це шиньйон-гребінець, який прикріплюється ззаду до її цікавою шевелюрі. До її поясу приєднується декор-подушечка з хитромудрої серединкою, в зачіску вставляються японські шпильки з чорними квітами та стрічками. У волоссі можна побачити тонкі банти з чорних стрічок, до яких прив'язаний синьо-червоний кулон з рельєфом.

Характеристики та причини купити ляльку Пулліп Світ в нашому інтернет-магазині в Україні

Рідкісна лялька Mir Pullip з кожним роком стає все дорожче, тому вона може послужити вигідним вкладенням коштів. Купуйте таку готичну іграшку для своєї колекції, якщо обожнюєте все містичне, східне і ексклюзивне.

  • Комплектація: лялька Світ в коробці, її шиньйон, шпильки, прикраси, одяг, взуття, картка і підставка.
  • Іграшка повністю шарнірна, її можна згинати, надавати будь-які пози. Очі рухливі (є спеціальний механізм, важіль на потилиці). Парічковие волосся досить жорсткі, не випадають.
  • Тільки якісний пластик, фарби і текстиль.
  • 100% оригінал від Пулліп.
  • Висота: близько 31-го см.
  • Лялька інтер'єрна, колекційна.

Купити ляльку Mir Pullip можна в нашому інтернет-магазині. Вона здивує свого нового власника своєї особливої магічною енергетикою і шармом. Замовляйте!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021