Мова Русский Украинский
 Лялька Пулліп Класична Королева в Україні
 Лялька Пулліп Класична Королева в Україні  Лялька Пулліп Класична Королева в Україні  Лялька Пулліп Класична Королева в Україні  Лялька Пулліп Класична Королева в Україні

Лялька Пулліп Класична Королева в Україні

Модель: P-118 Dec 2013 - Pullip Classical Queen
Наявність: Ожидание 3-4 недели
8 999 грн
Кількість:  

Любіть гри в крокет і королівські шати? Тоді зустрічайте дивовижну ляльку від бренду Пулліп Класичну Королеву. Вона виконана в кращих традиціях компанії: має деталізовані аутфіти, вставні очі з прихованим механізмом, парічковие волосся і велику голову. Купити ляльку Pullip Classical Queen можна за допомогою сайту kukolky.com.ua в Україні. Давайте розглянемо цю чарівну ляльку нижче.

Опис способу ляльки Пулліп Класичною Королеви в Україні

Лялька максимально асоціюється зі справжньою царівною. На неї надягли яскраво-червону сукню з вираженою талією і розкльошені подолом. Рукава тут об'ємні і довгі з золотистими ажурними манжетами. Глибокого декольте немає, шия практично не проглядається. Верхня корсетная частина наряду ляльки Pullip Classical Queen прикрашена цікавою трикутної вставкою синього кольору, яка теж обшита золотисто-ажурною окантовкою, синіми намистинками. На талії присутній імітація пояса. Це красива напівпрозора тканина, збоку пришитий маленький бантик. З правого боку сукні по всій його спідниці присутні цікаві заплатки. Вони великі, візерункові, з маленькими бантиками в якості декору. Поділ сукні прикрашає два ряди ажурних тесемок. Вони теж золотисті, поєднуються з манжетами і окантовкою нашивок. Наряд королеви вийшов гармонійним і стриманим, а також одночасно креативним, цікавим і незвичним. Туфлі з-під такої довгої спідниці і не проглядаються. Також у ляльки Пулліп класичної королеви 2013 років немає колготки.

Дана лялька Пулліп в образі Класичною Королеви має дуже привабливе обличчя. У неї рівний світлий відтінок тіла, гостре підборіддя, тонкі бордові губи, трохи звужені по краях блакитні очі. Останні виділяються реалістичними накладними віями, світлої білої підведенням по контуру, легким серпанком сірих тіней над верхньою повікою. Брови у ляльки Classical Queen світло-коричневого кольору зі злегка висвітленим краями. Її шикарні каштанові волосся розпущене. Спіралеподібні локони опускаються нижче талії, а частина з них зібрана в два величезних пучка з боків. По центру проходить рівний проділ. Як і всі інші ляльки Пулліп, Класична Королева може закривати і повертати очі. Вона оснащена спеціальним механізмом. Натисніть на шийний важіль, щоб змінити становище її очей.

Аксесуари ляльки Pullip Classical Queen

Найголовніший аксесуар Класичною Королеви - це її текстильна корона на голові. Її пошили з ажурною білої тканини з золотистими рядками. По центру присутній кругла червона вставка з бантиком, уздовж нижньої частини проходить синя смужка з блакитними ромбами. До маленького бантику пристебнутий золотий ключик.

Чому варто купити Пулліп Класичну Королеву в Україні в нашому інтернет-магазині?

Лялька порадує колекціонера незвичайним чином. Лялька не призначається для дітей, вважається колекційною. Інші її гідності:

  • комплектація: лялька Класична Королева в одязі, взутті, спеціальна підставка, аксесуари, взуття, картка персонажа;
  • висота ляльки становить приблизно 310 мм;
  • лялька передбачає акуратне відношення;
  • виробник: Pullip;
  • має парічковие волосся, шарнірне тіло, накладні вії, рухливі очі зі спеціальним механізмом;
  • рекомендований вік: 15 років і більше;
  • в продажу з 2013-го року;
  • створена з сертифікованої сировини.

Якщо Вас зацікавила Класична Королева, то поспішіть оформити такий вигідне замовлення. Вартість будь-ляльки від компанії Пулліп тільки збільшується з кожним роком, а зараз на Classical Queen Ви отримаєте знижку. Скористайтеся таким прекрасним пропозицією. Замовляйте!

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
2 відгуків
1 відповідей
1 оцінок
100% 1 позитивних
5  
Корисність відгуків
0 голосів
0  
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021