Мова Русский Украинский
 Лего Спідер Молоха LEGO Star Wars Solo: A Star Wars Story Moloch's Landspeeder 75210 Building Kit (464 Piece)
 Лего Спідер Молоха LEGO Star Wars Solo: A Star Wars Story Moloch's Landspeeder 75210 Building Kit (464 Piece)  Лего Спідер Молоха LEGO Star Wars Solo: A Star Wars Story Moloch's Landspeeder 75210 Building Kit (464 Piece)

Лего Спідер Молоха LEGO Star Wars Solo: A Star Wars Story Moloch's Landspeeder 75210 Building Kit (464 Piece)

Виробник: Lego Group
Модель: LEGO Star Wars 75210
Наявність: Є в наявності
8 400 грн
Кількість:  

464 деталі - оригінал Lego

Доганяй свою жертву на Спідер ватажка банди Молоха! Поклади зброю у вантажний відсік, заряди гармату і вирушай в погоню. Коли видобуток з'явиться в поле зору, допоможи Реболту випустити шукачів, щоб нікого не упустити. Ніхто не ризикує зв'язуватися з могутнім Молохом. Вирушай на полювання разом з Молохом!

З давніх часів, з далекої-далекої галактики. . . приходить серія LEGO Star Wars. У ній втілюються в реальність всі улюблені кораблі і персонажі вашої дитини, які знайомі йому з фантастичної саги «Зоряні війни», а також нові персонажі, з якими він раніше не був знайомий. Ця тема надає численні ігрові можливості і можливості вчитися і розвиватися, будуючи вражаючі машини з саги «Зоряні війни». За допомогою легендарних наборів із серії LEGO Star Wars діти можуть побудувати галактику незвичайних пригод - все залежить тільки від вашої дитини і його уяви. Кожен набір містить поради про те, як почати гру, і дозволяє годинами отримувати задоволення.

Доганяй свою жертву на Спідер ватажка банди Молоха. Поклади зброю у вантажний відсік, заряди гармату і вирушай в погоню. Коли видобуток з'явиться в поле зору, допоможи Реболту випустити шукачів, щоб нікого не упустити. Ніхто не ризикує зв'язуватися з могутнім Молохом.

Розміри в зібраному вигляді:
Всюдихід Молоха: 6 см - висота, 16 см - довжина, 11 см - ширина.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021