Мова Русский Украинский
Конструктор LEGO MINECRAFT 21150 Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми.
Конструктор LEGO MINECRAFT 21150 Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми. Конструктор LEGO MINECRAFT 21150 Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми. Конструктор LEGO MINECRAFT 21150 Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми. Конструктор LEGO MINECRAFT 21150 Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми.

Конструктор LEGO MINECRAFT 21150 Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми.

Модель: LEGO MINECRAFT 21150
Наявність: Нет в наличии
8 400 грн
Кількість:  

Розвивайте творчі здібності дитини з LEGO MINECRAFT. Світ однієї з найпопулярніших комп'ютерних ігор, включаючи біоми, зомбі, плазунів та інших створінь, відтворений в кубиках LEGO. Цеглинка за цеглинкою, ваша дитина може створювати захоплюючий світ майнкрафт не в комп'ютері, а в реальному світі LEGO. Крім створення будівель можна виконувати веселі завдання і розігрувати ситуації з головним героєм Стівом. А в цифровому світі діти також можуть ділитися з іншими дітьми тим, що побудували з LEGO майнкрафт, історіями, підказками і порадами, а також власними розробками. Нехай діти відправляються на зустріч новим пригодам з точок разом з LEGO MINECRAFT.

Збирай, грай і створюй круті території зі світу Minecraft з елементів простого в збірці набору «Великі фігурки Minecraft, скелет з кубом магми». Застав скелета стріляти з лука, знімай і одягай шолом і наганяй жах на жителів звичайного світу за допомогою стрибаючого куба магми. Коли фігурка буде зібрана, придумай для цього ворожого моба найстрашнішу позу і розмісти його на демонстраційній пластині, щоб показати всім друзям.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021