Мова Русский Украинский
Лялька Юме та Какера Пулліп замовити в Україні (2023 Pullip YUME no KAKERA ~piece of dream~)
Лялька Юме та Какера Пулліп замовити в Україні (2023 Pullip YUME no KAKERA ~piece of dream~) Лялька Юме та Какера Пулліп замовити в Україні (2023 Pullip YUME no KAKERA ~piece of dream~) Лялька Юме та Какера Пулліп замовити в Україні (2023 Pullip YUME no KAKERA ~piece of dream~)

Лялька Юме та Какера Пулліп замовити в Україні (2023 Pullip YUME no KAKERA ~piece of dream~)

Модель: P-306 Mar 2023 Pullip YUME no KAKERA piece of dream
Наявність: Ожидание 4-5 недель
11 999 грн
Кількість:  

«У теплому і прекрасному світі, схожому на чарівну країну… Вільно бігайте з крилатим звіром… З рогатими звірами та місячним світлом… Дозволь мені ніжно доглянути твого сну… Відчуй себе так. »

Інформація про ляльку YUME no KAKERA piece of dream та характеристики

Вперше з'явилася спільна робота Pullip із популярним ілюстратором HORAGUCHI KAYO. Не пропустіть уявлення про світ, що ґрунтується на мотиві ілюстрації HORAGUCHI KAYO «Фрагменти снів, що падають, як дощ». Мереживо та квіткові візерунки на віках також красиво оформлені з використанням ілюстрацій, намальованих HORAGUCHI KAYO, а сонні очі справляють елегантне враження. Рум'янець на її щоках вперше з'явився у Пулліп, і він зроблений із блискіток. Метелик, що з'явився на ілюстрації, м'яко лягає на мереживну верхню спідницю, що перекривається. Головний убір та спідниця прикрашені ілюстрацією «Фрагменти снів, що падають, як дощ», так що ви можете насолоджуватися світом HORAGUCHI KAYO на втіху. Милі багатоярусні частини з тюльової тканини, що нагадують суєту, і яскраві трояндочки біля її ніг приковують погляди, а від її красивої спини неможливо відірвати око.

Аксесуари: головний убір, кольє, нарукавники, підставка для ляльки, блузка без рукавів, корсет, спідниця, колготки, взуття.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Залишити відгук ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 
kukolky.com.ua магазин оригінальних ляльок з Америки / Європи © 2021